fathersday

MOEDERDAG 

Corona-tijden én geschenkbonnen, gaat dat tesamen hoor ik je denken?

De persoon die de bon van je krijgt, zal deze rechtstreeks kunnen inboeken bij hun afspraak met een aparte bonnummer! 
Uiteraard kan gewoon via online boeken ook nog of
je belt eventjes naar team Sisi voor een afspraak vast te leggen!

Sisi is bereikbaar op +32 479 69 52 22 
Me-time momentje - MOEDERDAG - 75min vrije keuze;
Hierin krijgt ze carte blanche! Kiest ze uit de wax, relax, gelaat, mani of pedi het kan allemaal in dit pakket zolang ze de tijdslimiet van 1u15 niet overschrijdt :-)   
Koop la mama deze verwennerij én ze zal méér dan tevreden huiswaarts keren ;-) 


Me-time momentje - MOEDERDAG - gelaatsverzorging - 45min;
Jouw mama krijgt hier het neusje van de zalm qua verzorging, een zalige flash AOS verzorging mét cupping massage in verwerkt zodat ze vol leven & een paar minder rimpeltjes haarzelf in de spiegel kan bewonderen 


Me-time momentje - MOEDERDAG - lichaamsmassage - 55min;
Een stevige massage waarbij alle rugspieren én nekspieren eens mooi mals gemasseerd worden? 
Een zachte doch diepgaande massage met bewegingen die ze nog nooit ervaren heeft en ze achteraf nog over praat omdat het zo zalig is geweest?  Ja, zoek je zoiets? dan boek je haar deze massage ! 

MOEDERDAG VERWEN ARRANGEMENT - 90 min 
in dit pakket steekt een volwaardige gelaatsverzorging (keuze tussen jojoba of ahava*) +
ofwel een hand- OF voetverzorging met héérlijke massage 
Laat haar de keuze doorhakken en de focus leggen wij waar zij het wil, liever iets meer massage in plek van zwarte puntjes duwen, zij is koningin, wil ze losgemasseerd worden dan zal ze slapjes van tevredenheid jou een dikke duim sturen ;-) 

Hét ultiem verwen pakket =  Apple of Sodom - MOEDERDAG PAKKET DELUXE

incl 1 gelaatsverzorging nu uitzonderlijk voor maar 291€ ipv 409€  

Bij deze aankoop ontvang je 4 producten uit de Apple of Sodom lijn (AOS) én krijg je één AOS verzorging(twv 89€) erbovenop!
Deze 'rode' lijn is héél hoog in concentratie van de sodomappel, deze helpt botoxlike vele mimische rimpeltjes te vervagen.. De gelaatsverzorging is volgepompt met Dode Zee mineralen én het AOS ingrediënt, dat én de cupping massage zorgt voor een mooi, glad(der) resultaat na alreeds 1 behandeling!

Het thuisgebruik met de 4 producten is ideaal om het bekomen effect langer te behouden én dagdagelijks die nodige boost aan je huid te geven... De vrouwen die NU starten met deze AOS verzorging & gamma (NA moederdag) krijgen ook nog eens -20% op hun volgende AOS gelaatsverzorgingboeking binnen de 5weken bij dezelfde medewerker (Sisi of Fien)

Dit zal het anti-rimpel resultaat enkel maar versterken & voor je het weet ben je verslaafd aan onze verzorging + cupping massage ;-)
Natuurlijk kan je nog steeds bij Sisi een papieren, echte cadeaubon komen ophalen, bestellen, laten leveren MET een méér persoonlijke boodschap op ! Wij leveren deze met plezier af aan de deur én steken er ofcourse wat staaltjes, foldertjes én mini cadeau'tje extra bij ;-)      

Aan jou de keuze ...