make-upStudio Mino Mineral Cosmetics is een Belgische make-up lijn op basis van pure mineralen exclusief voor het schoonheidssalon, gecreëerd door Barbara Vandenbunder, zaakvoerster van Studio Puur.

Met Studio Mino kan ik mijn beauty-klanten, die natuurlijkheid en duurzaamheid sterk waarderen - iets wat tussen haakjes in steile opmars is -, een gloednieuw make up-gamma voorstellen.

Het is vegan en cruelty free, 100% natuurlijk (m.u.v. de mascara die 99% natuurlijk is), veilig, mineraal en vrij van toxines.

Minimalisme is bij velen de dag van vandaag een trend: Less is More!

Daarom werk ik samen met een merk waarin zo weinig mogelijk ingrediënten verwerkt zitten, het vereist een minimum aan inspanning om aan te brengen en heeft echt een minimum aan verpakking.

De naam Mino verwijst naar dat minimalisme en ook naar de mineralen in de make-up producten.


Je mag erop vertrouwen. Alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse en feestelijke make up, vind je terug in de minerale Studio Mino-lijn: van vegan brushes tot foundation, bronzer, highlighter, cream concealer, compacte en losse oogschaduw, biologische vegan lipstick, biologische vegan lipgloss, eyeliner, wenkbrauwpoeder, 2-in-1 minerale mascara, tot een biologisch oogpotlood.180913-folder-studio-mino-in-A4-compressed.pdf


Sisi boekt graag jouw maquillage in, dit kan apart ingepland worden of mooi aansluitend bij een gelaatsverzorging etc

Neem een mooi uurtje de tijd om de eerste maal alle uitleg te krijgen, Sisi maakt jouw persoonlijke make up fiche op en zal advies bieden welke kleuren wel of niet bij jou passen...