Momenteel bestaat ons team uit

Sisi, geboren in Gent op 30/06/1982, mama van 3 kindjes; Enrique, Lucas en Fleur. (bijna) gehuwd met Sven De Groote
Opgegroeid in Gentbrugge / Heusden / Sint Amandsberg en Laarne, zich gevestigd in Melle in 2008.
Zaakvoerder en schoonheidsspecialiste in hart én nieren. 


Imke, geboren in Gent op .............. , leergierige jongedame die Sisi's rechterhand wil zijn. Door middel van Duaal leren kennis gemaakt met het instituut en werkende kracht voor 30u/week tot eind juni 2021.


Fien, geboren in ..... op ............. , supergemotiveerd en gefascineerde stagiaire, 6e jaars TSO studente van PIHS Gent. Woonachtig in Stekene en ambities om ook 'ooit' zelfstandig te worden en versterkt het team ELKE vrijdag én vakantieperiodes

Sigrid, geboren in Gent op ......................, leeftijdgenoot van Sisi (hebben nog samen in SFI gezeten), leerkracht basisonderwijs Turnen met een passie voor beauty & ambitie om vaste medewerker PEDICURE en SUIKER te worden


Stagiaires: Sisi is als leerkracht gepassioneerd van het bijscholen én trainen van potentiële allround schoonheidsspecialistes, vandaar dat je héél regelmatig in het instituut stagiaires kan verwachtten die in training zijn, deze dames (of heren*) volgen observatie stage en een doe-stage, dit gaat uit vanuit de Syntra of secundaire scholen.


Sisi werkt aan een formule om zelfstandigen of starters die extra training wensen te laten meedraaien in het instituut*    - meer info volgt !